Viesti-Nalle (suklaa, istuva) -OMA TEKSTI SILKKINAUHALLA

[silkki2]
22.90EUR
Fontti:
Silkkinauha:
Tekstin väri:
Valintasi:
Nimi:
Määrä

Suloisista suloisin pehmonalle upealla oma teksti- silkkinauhalla.

Silkkinauhaan printtaamme toivomasi tekstin sekä kuvion. Silkkinauha on laadukasta ja kiiltävää sekä leveydeltään juhlavat 15mm, joka lisää näyttävyyttä ja teksti on helposti luettavissa.

Nallen korkeus on istuessa 18cm, leveys 15cm. Tämän nallen tassunpohjissa on suloiset brodeeratut tassunjäljet.

Nalle on valmistettu EU:ssa ja sillä on CE- hyväksyntä.

Silkkinauhan pituus kuten kuvassa (pienet pituuserot mahdollisia tekstistä riippuen.) Teksti printataan nauhaan siten, että se on kokonaan selkeästi luettavissa ainakin kerran. Jos teksti on pidempi, tulee teksti pienemmällä fontilla. Maksimi sanojen määrä on 6kpl→ mitä vähemmän sanoja, sen selkeämmin luettava teksti. Tekstiä koristaa valitsemasi kuvio. Nauhan materiaalina on polyester. Silkkinauha kiinnitetään nalleen kiinni.

Valmistajana Hattentatti ja valmistusaika tälle ihanuudelle on 5-7 arkipäivää. Jos tarvitset tuotteen nopeammin, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Valitse alhaalta vetolaatikoista nallelle silkkinauhan väri sekä toivottu tekstin väri sekä kirjainfontti (fontti vaihtoehdot näet tuotekuvasta.) Voit myös valita "kaikki käy" -vaihtoehtoa jolloin valmistamme silkkinauhan mielestämme parhaiten yhteensopivilla vaihtoehdoilla.

"Valintasi" -vetolaatikosta voit valita mieluisen kuvion (kuvio toistuu aina viestin alussa ja lopussa. Vain yksi kuvio valittavissa) 

        A              B                 C             D            E              F

Kirjoita alla olevaan "nimi"- kenttään toivomasi teksti nauhaan. Mahdolliset lisätoiveet voit kirjoittaa ostoskorin toimituskommenttiin.